eCommerce WordPress Themes
  • tillbehör till kök & badrum
  • tillbehör till kök & badrum
  • tillbehör till kök & badrum
  • tillbehör till kök & badrum

Stockholm utomhusdusch STO-08

kr10,900.00

 

  • Artikel No:STO-08
  • RSK No:8320173
  • EAN No:7350025865386
  • Material: Satinpolerat rostfritt stål 316.
  • Anslutning vatten: G10

Stockholm utomhusdusch STO-08

Den svenska sommaren erbjuder verkligen underbart väder. Om du har en trädgård eller uteplats finns det inget som slår lyxen att njuta av en svalkande dusch medan du solar. Stockholm Utomhusdusch, med sin minimalistiska design, kompletterar sömlöst andra kranar i Stockholm-serien från Strand.

Nu har du möjligheten att installera en elegant dusch i din trädgård som ger uppfriskning och glädje under sommarmånaderna och samtidigt fungerar som en dekorativ funktion året om.

STO-08 från Strand är noggrant tillverkad i en strikt och modern design med syraresistent rostfritt stål för optimal kvalitet. Det är naturligtvis fullt möjligt att ansluta både varmt och kallt vatten till STO-08, vilket gör det till den idealiska utomhusduschen för det svenska klimatet.

Väder och vind påverkar inte vår utomhusdusch, och dess placering är mångsidig. Materialet är lika lämpligt för lugna villaträdgårdar som för montering på en betongplatta, träterrass eller komposit. Dessutom finns det inga lösa delar, vilket minimerar underhållet.

Till skillnad från andra utomhusduschar kan STO-08 användas året runt. Under frystemperaturer, töm helt enkelt anslutningsslangarna och ta bort insatsen. Efter händelser som höststormar, torka av duschen med en trasa eller högtryckstvätt.

Tillverkad av syrehärdat 316-stål är den mycket lämplig för utomhusbruk, även på västkusten. Den passar också bra att montera nära din inomhuspool eller vid bryggan för att skölja av saltvatten efter ett uppfriskande dopp.

Under vintermånaderna eller vid frystemperaturer rekommenderas det att tömma duschen på vatten. Om du är osäker kan du också ta bort den keramiska insatsen.

SMART MILJÖVAL Rostfritt stål innehåller inga ämnen som är skadliga för människor eller naturen och kan enkelt återvinnas upp till 100%. Rostfritt stål är det föredragna materialet där höga krav på hygien och hållbarhet är nödvändiga. Du har förmodligen rostfria bestick och stekpannor hemma. I motsats till detta undviks förnicklat mässing, som innehåller varierande mängder bly på grund av dess toxicitet.

Inom livsmedelsindustrin är rostfritt stål standarden.

Recensioner

Det finns inga recensioner ännu.

Be the first to review “Stockholm utomhusdusch STO-08”

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade

[gt-link lang="en" label="English" widget_look="flags_name"] [gt-link lang="sv" label="Swedish" widget_look="flags_name"] [gt-link lang="da" label="Denmark" widget_look="flags_name"] [gt-link lang="da" label="Faroe Islands" widget_look="flags_name"] [gt-link lang="da" label="Greenland" widget_look="flags_name"]